Menpark Den Hil

Dierenplaats.nl

Menpark Den Hil

Website: http://www.menparkdenhil.nl/

Toegevoegd: 2007-07-25

Pagina: Mennen, mensport en paarden.

Rubriek: Cursussen en workshops

Beschrijving: Menpark Den Hil, gelegen tussen Roosendaal en het dorp Kruisland, is het grootste menpark van Zuidwest Nederland.

Menpark Den Hil biedt alle nodige faciliteiten voor de aankomende en gevorderde menner. Het circa 3 hectare grote terrein bevat ondermeer een permanente marathonbaan met waterbak, een uitgebreid vaardigheidstraject en verschillende dressuurringen. De accommodatie is tevens voorzien van stallen en een ontvangst- en lesruimte.

Menpark Den Hil is door haar ligging en faciliteiten bij uitstek geschikt voor het organiseren van paardenevenementen en officiƫle menwedstrijden.

Er worden zowel enkelspan als dubbelspan opleidingen gegeven voor het officieel koetsiersbewijs van de Stichting Rijvaardigheidsbewijzen Recreatieruiter (SRR). Menpark Den Hil beoogd kwalitatief hoogstaande opleidingen te verzorgen, afgesloten met een officieel examen van de SRR, die de veiligheid van mens en dier nastreven tijdens het uitoefenen van de mensport.

Menpark Den Hil biedt tevens teambuilding arrangementen voor het bedrijfsleven, ontwikkeld door organisatie- en arbeidspsychologen.